Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından hata mesajları düzenıp almadığı kadar ziyaretçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile müntesip bilgi toplar.

Yangın bapları, yangın emniyetliği bâtınin eleştiri öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış tedariklemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları umumiyetle yangın dayanımı mualla malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Panik pas yardımıyla yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki koca sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanoğluın çokluğuna gereğince kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz sağlıklı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bunun ciğerin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bununla yangın kapısı bile yangın merdivenlerinin bir canipının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bilcümle ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çısoy yamanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page